Riskvarning

Handel med finansiella instrument och algoritmisk trading innebär betydande risker och kan leda till att du förlorar hela ditt investerade kapital. Det är viktigt att du förstår dessa risker fullt ut och justerar dina inställningar enligt din risktolerans. Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat och bör inte betraktas som en garanti.

Ansvarsfriskrivning

  1. Ingen Investeringrådgivning: ProfitAlgos tillhandahåller mjukvara designad för automatisk handel men erbjuder inte finansiell rådgivning eller tradingråd. All information på vår webbplats är av allmän karaktär och utgör inte personlig investeringsrådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden (2007:528) eller lagen om finansiell rådgivning till konsumenter (2003:862).
  2. Ingen Garanti: Våra produkter och tjänster tillhandahålls “i befintligt skick” och “i mån av tillgång”. ProfitAlgos ger inga garantier, uttryckliga eller underförstådda, om funktionaliteten, tillförlitligheten, eller noggrannheten hos våra produkter och tjänster.
  3. Ansvarsbegränsning: ProfitAlgos är inte ansvarigt för några förluster, skador eller kostnader som uppstår direkt eller indirekt från användning av våra produkter och tjänster. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, förluster på grund av tekniska problem, felaktig användning, eller användarens beslut baserat på information tillhandahållen av oss.
  4. Inget Åtagande för Externa Faktorer: ProfitAlgos tar inget ansvar för tekniska fel som kan uppstå på grund av tjänster från tredje part, inklusive men inte begränsat till betaltjänster och internetuppkoppling.
  5. Reglering och Tillsyn: ProfitAlgos är inte reglerat av Finansinspektionen. Innehållet på vår webbplats bör inte betraktas som personlig investeringsrådgivning eller rekommendationer enligt lagen om handel med finansiella instrument (1991:980).
  6. Kundens Ansvar: Det är kundens ansvar att göra en egen analys och bedömning av våra produkters lämplighet för deras individuella behov och risktolerans. Kunden ska försäkra sig om att de har läst och förstått våra villkor innan de använder våra produkter.

Genom att använda ProfitAlgos produkter och tjänster bekräftar du att du har läst, förstått och accepterar dessa villkor och ansvarsbegränsningar.