Våra Algoritmer – Automatiserad Trading med ProRealTime, CFD och Futures

ProfitAlgos erbjuder vi kraftfulla och automatiserade tradingalgoritmer utvecklade med ProRealTime. Våra algoritmer är specialdesignade för handel med CFD och Futures, vilket gör att du kan maximera vinsterna på både kort och lång sikt och därmed tjäna pengar. Här är en översikt av våra sju algoritmer:

  1. PA DAX 10M Flat
    PA DAX 10M Flat är optimerad för kortsiktig handel på den tyska DAX-indexet, med fokus på att avsluta alla positioner inom samma dag. Den analyserar marknadsdata på 10-minutersintervaller och är anpassad för daytraders som söker snabba resultat utan att lämna öppna positioner över natten.
  2. PA DAX 15M
    PA DAX 15M erbjuder en balanserad strategi för handel på DAX med 15-minutersintervaller, vilket gör den idealisk för att fånga både kortsiktiga prisrörelser och trender. Denna algoritm är perfekt för traders som vill dra nytta av intradagsrörelser med en mer stabil approach.
  3. PA DAX 30M
    PA DAX 30M är en robust algoritm som använder längre 30-minutersintervaller för att ge en djupare analys av marknadstrender på DAX-indexet. Denna strategi passar traders som föredrar att kombinera både kortsiktig och långsiktig handel för att maximera vinsten.
  4. PA Nasdaq 30M
    PA Nasdaq 30M är utvecklad för handel på Nasdaq-indexet med en långsiktig strategi baserad på 30-minutersintervaller. Den är utformad för att identifiera starka marknadstrender och erbjuda en stabil avkastning på USA-marknaden.
  5. PA Nasdaq 5M
    PA Nasdaq 5M riktar in sig på kortsiktiga prisrörelser på Nasdaq och använder 5-minutersintervaller. Denna algoritm är optimal för högfrekventa handlare som vill utnyttja snabba svängningar på den amerikanska marknaden.
  6. PA WS 3M v1.5
    PA WS 3M v1.5 fokuserar på Wall Street-indexet med snabba 3-minutersintervaller och erbjuder en dynamisk strategi för att dra nytta av både små och stora prisrörelser på kort sikt.
  7. PA WS 3M v1.70
    PA WS 3M v1.70 är en uppdaterad version av vår Wall Street-algoritm med förbättrade signaler och precision. Den är optimerad för kortsiktig handel med fokus på att fånga snabba prisrörelser och maximera vinsterna med 3-minutersintervaller.

Läs mer om våra algoritmer här.


Våra Resultat – Konsekventa Vinster Med Våra Algoritmer

Våra algoritmer har visat sig vara framgångsrika över tid. Med en total avkastning på 381% och ett genomsnitt på €2 903 per månad, demonstrerar vi deras förmåga att kontinuerligt leverera vinster. Denna framgång bygger på noggrann utveckling och rigorös backtesting kombinerat med handel av CFD och futures.

Se våra imponerande resultat här.


Webshop – Smidig Betalning via Stripe och PayPal

I vår webshop kan du smidigt köpa tillgång till våra automatiserade tradingalgoritmer. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ genom Stripe och PayPal, vilket gör att du enkelt kan betala med kort, inklusive Visa och MasterCard. Inom några minuter kan du börja använda våra algoritmer och automatisera din trading.

Plattformar och Verktyg

ProRealTime

ProRealTime är en avancerad handelsplattform som erbjuder kraftfulla verktyg för teknisk analys och automatiserad trading. Plattformen tillhandahåller realtidsdata och avancerade analysmöjligheter, vilket gör den lämplig både för nybörjare och professionella traders.

IG

IG är en av världens ledande plattformar för CFD-handel, som erbjuder tillgång till ett brett utbud av marknader. Med låga avgifter och användarvänlighet är IG ett populärt val för både kort- och långsiktig handel.

Interactive Brokers (IB)

Interactive Brokers är en globalt erkänd mäklare som erbjuder en robust plattform för professionella traders. Med ett brett utbud av produkter, från aktier till futures och forex, är IB ett förstahandsval för handlare som söker avancerade verktyg och låga transaktionskostnader.